Marknadsföring av vibrationsträning

En entreprenör som överväger att starta ett Easy Vibe Center vill ha den bästa kvalitetsutrustningen eftersom utrustningen används varje dag. WORLD WIDEDärför är det självklara valet Easy Vibe – Våra produkter tillverkas i Tyskland och består endast av högkvalitativa komponenter. Easy Vibe är en del av ett företag som varit pionjärer inom fysioterapiutrustningar i drygt 40 år och har mer än 160 distributörer världen runt.

 Om du vill starta ett Easy Vibe Center ska du göra på följande sätt:

 • Affärsplan.
  Först vill vi veta lite mer om dig och dina ambitioner. Därefter ber vi dig sammanställa en affärsplan med förväntade fasta och varierbara kostnader i ditt område. Detta för att kunna  hjälpa dig att förstå potentialen hos din blivande verksamhet.
 •  Inköp.
  Vårt samarbete börjar när du köper Easy Vibe produkter som sedan levereras till dig.
 •  Skaffa en fysioterapeut.
  Om du är en fysioterapeut eller tränare – Grattis! Om du inte är det, måste du anställa en eller, ännu bättre, erbjuda ett partnerskap och/eller vinstdelningsplan. Personen får vår utbildning i världsklass och är även katalysatorn som behövs för att göra ditt Easy Vibe Center till en framgång.
 •  Utbildning.
  Vår utbildning täcker våra produkter och teorin om kroppsvibrationer, träningsprogram och riktlinjer för vibrationsklubbar och affärsfrågor.
 • Förberedelser.
  När du har gått igenom kursen är du klar att finjustera lanseringen av ditt Easy Vibe Center.
 • Marknadsföring.
  Vi hjälper dig att organisera målinriktad marknadsföring och ger dig råd om hur du lägger upp din PR-kampanj. Lokala förfrågningar via vår webbplats överförs till din klubb.
 • Öppnandet.
  Öppnandet av ditt Easy Vibe Center är ett viktigt tillfälle som börjar med en verbal marknadsföringskampanj där du låter varje kund uppleva effekterna av denna inspirerande träningsform som Easy Vibe ger.
  Vi meddelar öppnandet och överför eventuella förfrågningar om gratisdemonstrationer till dig via vår webbplats.