Din Leverantör av MDD certifierade vibrationsplattan Easy Vibe

Vi har gedigen kompetens inom vibrationsträning sedan många år tillbaka och jobbar hela tiden med att skapa starka och långsiktiga relationer till våra kunder.

Mottot är att alltid vara den bästa leverantören gällande våra produkter, vår support och service.

Produktportfölenj består av innovativa produkter och tjänster. vår ambition är att vårt varumärke skall vara förknippat med kvalitet och funktion på samtliga ansvariga marknader. Vår organisationen är inriktad inom segmenten gym / sport, rehab, friskvård och företagshälsa. Detta säkerställer att vi kan supporta och leverera utrustning anpassad till marknaden.

Företagspresentation GymnaUniphy.

GymnaUniphy – Världsskapande i alla led, vill vara en effektiv, ledande och global partner av nyskapande kvalitetsprodukter och tjänster för medicin och välbefinnandemarknaderna.

Slogan ”Din Fysio partner” innebär att GymnaUniphy strävar för att uppnå varaktiga och fruktbara förhållande med sina partners. GymnaUniphy NV är en del av IMS Group (Innovative Medical Solutions). Huvudkontoret ligger i Blizen i Belgien, men all produktion sker i Berlin i Tyskland. GymnaUniphy NV har Mer än 40 års Erfarenhet av produkter och tjänster för fysisk terapi, form och välbefinnande.